Quilling

Tablou cu maci

Bine v-am gasit dupa o lunga absenta! Spatiul de stocare disponibil se cam umpluse si a trebuit sa mai cumpar spatiu pentru a putea posta in continuare.

Pentru astazi, un tablou quilling cu maci stilizati facut la inceputul verii. Din pacate, lumina nu a fost suficienta si poza nu a iesit prea clara.

tablou_maci

Quilling – Fulg de zapada

Desi ia ceva timp sa-i faci, fulgii de zapada quilling sunt foarte apreciati.  Pentru acest fulg de zapada am folosit mai multe forme quilling: ochi, „V”, scut, frunza. Fulgul masoara 12,7 cm. in diametru si este facut din carton.

fulg_de_zapada_1

Red Butterfly – La aniversare

Astazi se implineste un an de cand am postat pe blog felicitarea cu fluturasul albastru. Si, pentru ca prietenelor mele le-a placut foarte mult, m-am gandit sa-i fac o pereche. Ca urmare, astazi am pentru voi un fluturas rosu. Este realizat, de asemenea, prin tehnica husking folosita in quilling. Tutorialul il puteti gasi aici.

red_butterfly_1

Felicitare – Simplitate

Aceasta felicitare am facut-o cu vreo 3 saptamani in urma, insa n-am mai avut timp sa o postez. Floarea este o îmbinare a stilurilor quilling: filigree si husking (cei care sunt noi pe blog pot gasi linkurile tutorialelor daca apasa pe cele doua tehnici). Din pacate imaginea nu este prea clara. As fi vrut sa se vada mai bine chenarul si zona dinspre interior alaturata lui, pentru ca am folosit o tehnica de „invechire” a hartiei.

Urmatoarea mea postare va fi la inceputul lui iunie (probabil pe data de 8).

simplicity