Crafturi biblice

Ziua Recunostintei

Pentru Ziua Recunostintei din acest an, am facut semne de carte in forma de medalion, cu textul biblic din 1Tesaloniceni 5:18. Nu sunt mari (doar 7,5×5,5 cm). Am folosit doar perforatoare cu model (tehnica se numeste „punch craft”). Sper sa va placa si voua.

multumire

Felicitare – Staul

Desi trebuia ca saptamana aceasta sa postez urmatorul semn de carte, sper ca nu este cu suparare daca o sa-l mai asteptati o perioada. Aman postarea lui pentru a va arata ultima felicitare pe care am facut-o, avand ca tema nasterea Mantuitorului.

Staul_1

Ingeras din chenille

Am gasit zilele trecute intr-un magazin niste pachete cu chenille. Pentru cine nu stie exact ce sunt acestea, chenillele sunt niste fire de sarma, rasucite, intre care s-au prins fire textile sintetice. Sunt foarte maleabile si seamana cu niste omizi (de unde si etimologia cuvantului). Pot fi gasite chenille de mai multe grosimi si de lungimi diferite.

Si, pentru ca prin toate magazinele vezi zilele acestea ingerasi, m-am gandit sa fac si eu unul, din chenille.

Ingeras_Chenille

Lumanare in forma de stea

Un alt proiect pentru Scoala Biblica de Vacanta (si nu numai). Poate fi folosit la lectia despre micul Samuel.

Aveam nevoie de o candela sau o lumanare, asa ca am cautat pe internet si am gasit un superb candelabru din carton, cu lumanari ce aveau, in sectiune, forma de stea cu trei raze. Din pacate, nu avea un pattern free, asa ca mi-am creat propriul pattern pentru lumanare si suport. De asemenea, l-am facut astfel incat sa se poata realiza, dupa preferinta, lumanare cu 3, 4 sau 5 raze.

In fotografia urmatoare se poate vedea lumanarea cu 3 raze si partile componente in diferite faze de lucru.

lumanare_stea